Minden nagy márkának és minden összetartó közösségnek van egy története, ami bemutatja az utat, amit bejárt, jelzi az állapotot ahol van, és tervezi a jövőt, a célt, ahová el szeretne jutni.

A Magyar Gokart Szövetségnek is megvan a saját története, amit az új logó kiválóan el is mesél. Meg is mutatjuk, hogyan!
A gokart, a hely, a versenyző.

1. A gokart a kezdet. Az autóversenyzés alapja, valamint egy nagyon fontos mérföldkő a magasabb kategóriák felé. Gyors, precíz, fordulékony, nyitott kasztnis versenyautó, ami a társad a harcban. A kezeiden pontosan érzed, hol vannak a kerekek a pályán, a talpad bizsereg a fékezéstől, a tested pedig adrenalint termel a gyorsítástól.
2. A hely jelölő piros ikon, ami azt jelképezi hol vagy, hol a helyed. Itt most megérkeztél. Velünk vagy a Magyar Gokart Szövetség közösségében. Ott vagy, ahol lenned kell. A versenyhelyszíneken, az életünkben, a gokartozás csodálatos világában!
3. A bukósisak, ami a legjobban hozzátartozik egy autóversenyző életéhez. Nincs két egyforma belőlük, hiszen különböznek a minták, a festések, a formák, de ami a legfontosabb, különböznek az érzések, érzelmek, amiket elrejthet, vagy éppen a világ elé tárhat. Ez az a tárgy, ami önmagában, mozdulatlanul is tele van varázslatos történetekkel, álmokkal, kudarcokkal, reményekkel, sikerekkel.

Ez a sisak a Tiéd. Minden verejtékcsepp, amit elnyel, a Te sikered vagy kudarcod titkát őrzi, mely a csúcs felé visz!
Ezen filozófia mentén alakult ki a Magyar Gokart Szövetség új logója, ez a mi történetünk együtt, Veled.